Acasa

News

Păcatul, problema omenirii

Ascultă mesajul Caută să fii vindecat de păcat – Gabi Zegrean

Vestea bună a Evangheliei

Evanghelia este vestea bună pe care ne-a dat-o Dumnezeu, prin Hristos, Fiul Său.
Vestea rea este că toţi oamenii au păcătuit şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu.
Plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică prin Isus Hristos, Domnul nostru.
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.

Vestea bună este că Dumnezeu ne-a deschis drum spre viaţa veşnică prin Hristos, Calea, Adevărul şi Viaţa. Prin Hristos primim iertare de păcate, împăcare cu Dumnezeu şi viaţa veşnică.
Hristos a murit pe cruce pentru păcatele noastre, a înviat a treia zi, s-a înălţat la cer şi mijloceşte la dreapta lui Dumnezeu. El este singurul mijlocitor între Dumnezeu şi oameni.

Asculta acest mesaj,

Cornel Barsan- Daca ai nevoie de iertare….. Iertarea celui pacatos!

 

Dumnezeu schimbă vieţi

“Copilăria mea am petrecut-o jumătate prin spitale, jumătate acasa. Am fost diagnosticat cu hepatita B, cu care am luptat vreme îndelungată. În anii de liceu am intrat într-un anturaj prostesc, am început să fumez, să beau, să păcătuiesc. Sănătatea mea s-a înrăutăţit şi am ajuns să fac tratament cu interferon. Însă eu stăruiam în păcat.
În bunătatea Lui, Dumnezeu a continuat să-mi vorbească, să mă pocăiesc. A venit o zi în care m-am hotărât să las păcatul şi să-l urmez pe El. Am primit iertare, vindecare în trup şi o viaţă nouă. Nu ezita să îl cauţi pe Dumnezeu şi să îţi predai viaţa în Mâna Lui. Nu pierzi nimic, plăcerile lumii sunt de o clipă, însă experienţele cu Dumnezeu şi dragostea lui Hristos sunt veşnice.” – Marturia unui membru al grupului de misiune

 

Citeste Evanghelia după Ioan (acces la întreaga Biblie) online:
Ascultă Radio Vocea Evangheliei Suceava: